We mogen weer!

We mogen weer!

Op 11 juni 2020 kwamen we weer bij elkaar om te repeteren, voor het eerst na de uitbraak van Corona in maart. We volgden hierbij het protocol dat is opgesteld door Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO) naar aanleiding van de adviezen van het RIVM. Dit houdt in dat we op 2 meter afstand van elkaar zitten en dat we onze eigen koffie en thee meenemen voor de pauze. We zitten niet in ons ‘eigen’ lokaal, maar maken gebruik van de grote zaal in Cultura. Daar hebben we meer ruimte om afstand te houden en de zaal heeft een eigen luchtzuiveringssysteem die zorgt voor verse lucht van buiten. Het was een beetje onwennig allemaal, maar het was heerlijk om elkaar weer te zien en vooral om eindelijk weer samen muziek te maken. En die ene keer dat we niet in de grote zaal kunnen… dan repeteren we toch gewoon buiten? Bekijk de foto’s van onze eerste repetities na de lockdown via deze link. Op dit moment genieten we van de zomervakantie, maar op 3 september hervatten we de repetities weer.

Webmaster

Reacties zijn gesloten.