Madeleine Boertje (2015-heden)

Madeleine studeerde op het conservatorium in Rotterdam dwarsfluit als hoofdvak en daarnaast Docent Muziek. Zij studeerde vervolgens HA FA -directie bij Gerrit Fokkema en bij Gerhard Drijvers op de Bourdon Hogeschool. Op 21 juni 2014 is zij met mooie commentaren van o.a. Jan Stulen en Gert Jansen afgestudeerd. Tijdens haar directiestudie volgde Madeleine Masterclasses van Koos Mark en Jan Stulen. 

Als freelance fluitiste in diverse orkesten heeft Madeleine ervaring met een breed repertoire.

Naast haar werkzaamheden als dirigent van Het Edes Orkest verzorgt zij de jeugdopleiding bij Harmonie Arti et Religioni in Alphen aan de Rijn. Sinds maart 2018 is zij dirigent van Soothevisch, een driestemmig dameskoor + combo. Verder geeft zij aan huis dwarsfluitles, zangles en pianoles.

In “The Young Conductor Awards 2016” voor jonge ambitieuze dirigenten werd Madeleine zesde van de 24 voor deze Award geselecteerde dirigenten.

Madeleine wil tijdens de repetities met haar orkest het beste halen uit zichzelf en de individuele spelers. Echt muziek maken staat bij haar voorop. Ze werkt daarom veel aan klank, balans, zuiverheid, frasering en muzikale beleving.

Roger Ritzen (2012-2015)

Roger Ritzen was dirigent van Het Edes Orkest van 2012 tot 2015.

Mark Snitselaar (2003-2012)

Van 2003 tot 2012 was Mark Snitselaar als artistiek leider en dirigent verbonden aan Het Edes Orkest. In de concerten van Het Edes Orkest werkte Mark samen met diverse solisten.