HET EDES ORKEST organiseert: PLAY IN, OPENBARE REPETITIE

HET EDES ORKEST organiseert: PLAY IN, OPENBARE REPETITIE

Het Edes Orkest houdt op donderdag avond 26 mei a.s. een Play-In en tevens openbare repetitie in haar repetitieruimte in Cultura: lokaal 0.40 dat is in het Atrium (bij de lift) door de klapdeuren, daarna twee keer rechtsaf (de deur tegenover het ceramieklokaal).

Iedereen die het leuk vindt om (een deel van) de repetitie bij te wonen of op eigen (blaas)instrument vrijblijvend mee wil komen oefenen is van harte welkom.

Het Edes Orkest repeteert van 19.30 uur tot 22.00 uur met een korte pauze van 20.45 tot 21.00 uur.

Op de openbare repetitie / Play In beginnen de muzikanten aan bladmuziek die voor hen net zo nieuw is als voor degenen die mee komen spelen. Zowel voor dirigent als voor muzikanten is dit een nieuwe uitdaging. Op deze manier krijg je als gast een goede indruk van de sfeer en van “het proces” van samen iets instuderen.

Het staat iedereen vrij om op welk moment dan ook (liefst heel stil) binnen te komen en zo lang of zo kort te blijven als men zelf wil.

De openbare repetitie is bedoeld voor iedereen die het, net als wij, leuk vindt om heel veel plezier te beleven aan het samen muziek maken. Misschien overweeg je wel eens om mee te spelen in een orkest maar is er steeds die imaginaire drempel van “kan ik dat wel?”, dan kun je nu ervaren dat we ons dat allemaal afvragen, er voor gaan en tenslotte, na vele weken, onder deskundige leiding, tot een mooi resultaat komen.

De toegang is (uiteraard) gratis.

Webmaster

Geef een reactie